Acasă  | Rețete pe țări  | Forum  | Dicționar  | Articole  | Rețeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Știri  | Coduri poștale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Completează datele și apasă pe "Trimite"
Numele tău:
E-mail-ul tău:
E-mail-ul prietenului tău:

Rulouri din ficăței de pui

Timp de preparare: 40 min.

Complexitate: redusă

Ingrediente: Ficat de pui, piept de porc afumat fiert (Kaizer), piper pisat, castaveti murati, gogosari acri.

Mod de preparare: Se spala ficatul si se pune la scurs intr-o strecuratoare. Dupa ce s-a scurs, se aseaza pe un tifon pentru a se zvinta si se presara cu piper pisat.
Pieptul se taie in feliute subtiri.
Se impacheteaza bucatele de ficat in feliutele de piept, formind un rulou care se prinde cu o scobitoare pentru ca sa nu se desfaca. Rulourile se pun pe o tava si se baga la cuptor unde se tin 15-20 min.
Dupa ce s-au rumenit, se scot si se pun pe un platou ornat cu castraveciori acri si rondele de gogosari acri.





Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2024 Pandora Impex SRL.