Acasă  | Rețete pe țări  | Forum  | Dicționar  | Articole  | Rețeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Știri  | Coduri poștale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Completează datele și apasă pe "Trimite"
Numele tău:
E-mail-ul tău:
E-mail-ul prietenului tău:

Salam unguresc
Rețetă tradițională din Ungaria

Timp de preparare: 1 h

Complexitate: medie

Porții: 20

Ingrediente: 10 kg carne de porc măcinată, 230 g sare, 300 g mujdei de usturoi, 300 g chimion măcinat, 200 g boia (100 g să fie iute), 30 g zahăr tos, 20 g piper măcinat, 10 m mațe.

Mod de preparare: Se prepară la fel ca și cârnatul de casă, după care se dă la fum.





Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2024 Pandora Impex SRL.