Salată Ivi
Rețetă de post (vegetariană)
Timp de preparare: 20 min.
Complexitate: redusă
Ingrediente: 1 pepene galben, 2 felii pepene rosu, 2 piersici mari, 2 ciorchini de struguri de culori diferite, 1 banana, stafide sau nuca, 50 ml coniac.
Mod de preparare: Se taie pepenele in lung si se scoate miezul. Jumatate din el se taie cubulete.
Se taie cubulete si pepenele rosu si piersicile. Se ameste pepenele galben, cel rosu, piersicile si boabele de struguri. Peste acest amestec de fructe se toarna 50 ml coniac si se amesteca bine. Se adauga stafidele sau nuca.
Compozitia se pune in cele doua coji de pepene galben din care ati scos miezul. Se orneaza cu felii de banana. Se lasa la frigider cateva ore ianinte de a se consuma
Se servesc direct din coaja de pepene galben.
Pentru o masa mai eleganta se pune in cupe, se amesteca cu inghetata si se adauga frisca deasupra.
|