Acasă  | Rețete pe țări  | Forum  | Dicționar  | Articole  | Rețeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Știri  | Coduri poștale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Completează datele și apasă pe "Trimite"
Numele tău:
E-mail-ul tău:
E-mail-ul prietenului tău:

Salată asortată de toamnă
Rețetă de post (vegetariană)

Timp de preparare: 30 min.

Complexitate: redusă

Ingrediente: 1 ridiche neagră (cca. 300 g), 1/2 varză albă (300-400 g), 1 morcov (100 g), 1 ceapă mică, 100 ml otet de mere, 2 linguri de zahăr, 50 ml.ulei, sare, piper, facultativ 2 linguri de smîntînă.

Mod de preparare: Legumele se spala, apoi se toaca in functie de preferinte. Ridichea neagra trebuie obligatoriu data prin razatoarea cu gauri mici. Se pregateste dresdingul de salata din otet, sare, zahar, ulei si piper, care se toarna peste legume. Se lasa la macerat aproximativ 20 de minute, pentru ca ridichea neagra sa mai piarda din iuteala, apoi se poate servi. Cine doreste, poate adauga si putina smantana.





Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2024 Pandora Impex SRL.