Acasă  | Rețete pe țări  | Forum  | Dicționar  | Articole  | Rețeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Știri  | Coduri poștale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Completează datele și apasă pe "Trimite"
Numele tău:
E-mail-ul tău:
E-mail-ul prietenului tău:

Salată ca la Nisa (II)
Rețetă tradițională din Franța
Rețetă semi-vegetariană

Timp de preparare: 45 min.

Complexitate: redusă

Porții: 4

Ingrediente: 4 cartofi fierți în coajă, 4 roșii, 200 g fasole verde (tăiată bucăți și fiartă), 2 cepe, 2 ardei grași, 1 cutie ton, 5-6 măsline.
Pentru sos: uleiul de la cutia de ton și 2-3 linguri oțet.

Mod de preparare: Cartofii fierți și curățați se taie felii, roșiile se taie rondele, ceapa peștișori, fasolea verde bucățele și ardeii grași tăiați fâșii. Se amestecă toate bine cu tonul desfăcut bucățele și măslinele.

Se toarnă deasupra sosul.





Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2024 Pandora Impex SRL.