Acasă  | Rețete pe țări  | Forum  | Dicționar  | Articole  | Rețeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Știri  | Coduri poștale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Completează datele și apasă pe "Trimite"
Numele tău:
E-mail-ul tău:
E-mail-ul prietenului tău:

Salată cu brânză și pește
Rețetă semi-vegetariană

Timp de preparare: 2 h

Complexitate: medie

Ingrediente: 200 g brinza telemea de oaie, 150 g hamsii sau orice fel de peste marunt sarat, 2 salate verzi, citeva ridichi, 3 rosii, 1 lingura patrunjel tocat, sare, piper.
Pentru sos: 2 cepe verzi tocate cu tot cu cozi, 4 linguri ulei, 2 linguri otet, 1 lingura marar tocat, sare, piper, 1 virf cutit cimbru.

Mod de preparare: Se desareaza cca 1 ora in apa hamsiile, apoi se curata. Se taie salatele, ridichile, rosiile, patrunjelul. Se amesteca pestele si cruditatile, se asezoneaza cu un sos din otet, ulei, sare, piper, cimbru. Se lasa acoperita doua ore ca sa se intrepatrunda aromele. Cind se serveste, se plaseaza in centrul salatierei brinza taiata cuburi mici, presarata cu ceapa verde tocata, iar pe margine salata.





Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2024 Pandora Impex SRL.