Salată cu carne de pui și sos
Rețetă semi-vegetariană
Timp de preparare: 30 min.
Complexitate: redusă
Ingrediente: 2 ardei grasi (400 g), 1 legatura de morcovi, 200 g rosii, 1 legatura ridichi, 400 g piept de pui, sare, piper, ulei pentru prajit.
Pentru sos: 300 g iaurt, 150 g smantana, 3 linguri bulion gros, boia dulce, 1 legatura marar, 1 legatura codite de ceapa verde.
Mod de preparare: Se curata legumele, se spala, se taie marunt si se aseaza pe un platou.
Pieptul de pui, spalat si zvantat, se taie fasii si se prajeste in uleiul bine incins. Se sareaza, se pipereaza si se aseaza pe platou, langa legume.
Se amesteca ingredientele pentru sos si se condimenteaza cu sare, piper si boia. Se toaca mararul, se taie rondele coditele de ceapa si se introduc in sos.
Sosul astfel preparat se serveste cu legumele si fasiile de piept de pui.
|