Acasă  | Rețete pe țări  | Forum  | Dicționar  | Articole  | Rețeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Știri  | Coduri poștale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Completează datele și apasă pe "Trimite"
Numele tău:
E-mail-ul tău:
E-mail-ul prietenului tău:

Salată cu crab în straturi
Rețetă semi-vegetariană

Timp de preparare: 30 min.

Complexitate: redusă

Ingrediente: 100 g cuscus, 225 g supa de pasare, 1 rosie, 1 castravete, 2 linguri ulei vegetal, 1 ceapa mica tocata marunt, 2 linguri vin alb sec, 450 g carne de crab sau surimi, o legatura patrunjel tocat, 2 linguri maioneza, 1/8 lingurita piper, un avocado taiat felii subtirim 225 g salata mixta, 2 linguri otet de vin alb.

Mod de preparare: Se fierbe supa de pasare, se adauga cuscusul, se acopera si se lasa 15 minute, dupa care se amesteca bine si se tempereaza. Se spala apoi rosia si castravetele si se taie cubulete, dupa care se adauga in cuscus. Ceapa se prajeste in uleiul incins, in care se adauga vinul. Carnea de crab, taiata marunt, se amesteca cu patrunjelul, ceapa, maioneza si piperul. Se asaza in forma cilindrica un strat de cuscus, apoi felii de avocado si compozitia din carnea de crab.
Se serveste cu salata verde, amestecata cu otetul de vin alb, ulei de masline si sare.





Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2024 Pandora Impex SRL.