Acasă  | Rețete pe țări  | Forum  | Dicționar  | Articole  | Rețeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Știri  | Coduri poștale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Completează datele și apasă pe "Trimite"
Numele tău:
E-mail-ul tău:
E-mail-ul prietenului tău:

Salată cu surimi și ouă de prepeliță
Rețetă semi-vegetariană

Timp de preparare: 40 min.

Complexitate: redusă

Porții: 4

Ingrediente: 8 ouă de prepeliță, bastonașe de surimi, 250 g pui de caracatiță, 200 g scoici, 200 g crevete decorticate, doi castraveți verzi, o salată verde, 400 g conopidă, mărar, o lămâie, boabe de muștar, o frunză de dafin, sare, piper, ulei de măsline.

Mod de preparare: Se pune apă la fiert într-o oală și se introduc scoicile, crevetele și puii de caracatiță. Se adaugă o lingură de sare, o linguriță de boabe de muștar și frunza de dafin.
Se lasă la fiert 15-20 de minute la foc mediu, apoi se pun într-o strecurătoare. Conopida se spală, se rupe în buchețele mai mici și se fierbe într-o oală cu apă fierbinte cu un praf de sare. Se scoate din apă și se lasă să se răcească.
Ouăle de prepeliță se fierb, apoi se curăță. Bastonașele de surimi se opăresc timp de cinci minute în apă fierbinte, apoi se scurg și se taie în bucățele.
Salata verde se spală, se curăță de cotoare și se rupe fâșii. Castraveții verzi se spală și se taie în felii subțiri. Într-un vas mai mare se pun frunzele de salată, conopida, feliile de castraveți și bucățile de surimi.
Se adaugă ouăle tăiate în jumătăți, scoicile, caracatițele și crevetele. Se asezonează cu suc de lămâie și ulei de măsline, se adaugă sarea și piperul după gust.
Se servește rece, presărată cu mărar tocat.





Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2024 Pandora Impex SRL.