Acasă  | Rețete pe țări  | Forum  | Dicționar  | Articole  | Rețeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Știri  | Coduri poștale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Completează datele și apasă pe "Trimite"
Numele tău:
E-mail-ul tău:
E-mail-ul prietenului tău:

Salată de andive, capere și anșoa
Rețetă semi-vegetariană

Timp de preparare: 20 min.

Complexitate: redusă

Porții: 4

Ingrediente: 4 andive proaspete, 6 fileuri de anșoa, 1 lingură capere, ulei de măsline, suc de lămîie.

Mod de preparare: Se taie andivele în 2 pe lungime, apoi în 4 și din nou în 2 jumătăți egale. Se spală cu apă rece și se scurg de apă. Se strivesc fileurile de anșoa, se mixează, se adaugă o lingură de capere, tăiate mărunt. Se pun în castron și se amestecă cu ulei de măsline și suc de lămîie. Nu se sărează. Se învîrtește ca la maioneză, ca să devină un amestec omogen, se adaugă andivele, se verifică de lămîie și se servește.





Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2024 Pandora Impex SRL.