Acasă  | Rețete pe țări  | Forum  | Dicționar  | Articole  | Rețeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Știri  | Coduri poștale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Completează datele și apasă pe "Trimite"
Numele tău:
E-mail-ul tău:
E-mail-ul prietenului tău:

Salată de andive cu ciuperci
Rețetă ovo-lacto-vegetariană

Timp de preparare: 20 min.

Complexitate: redusă

Ingrediente: 400 g andive, 200 g ciuperci, 100 g struguri albi, 2 linguri smantana, 1 galbenus de ou, 2 linguri zeama de lamaie, 1 lingura otet de mere, 3 linguri ulei de masline, 1 varf de cutit de zahar, frunze de menta, sare, piper.

Mod de preparare: Se spala andivele, pastrandu-se 8 foi exterioare, mai mari. Se indeparteaza tulpinele amare, iar andivele se taie in rondele de aproximativ 3 cm.
Ciupercile curatate si bine spalate se taie in felii si se amesteca cu andivele si cu sucul de lamaie. Boabele de struguri, bine spalate, se taie in doua si se curata de samburi.
Separat, se amesteca smantana cu galbenusul de ou, zahar, otet, ulei, sare si piper, dupa gust, iar sosul obtinut se toarna peste andive si ciuperci, amestecandu-se totul foarte bine.
Se aranjeaza salata intr-o farfurie putin adanca peste foile de andive pastrate intregi.
Deasupra se presara boabe de struguri si frunze de menta tocate fin.
Boabele de struguri pot fi inlocuite cu felii de mere taiate cubulete.





Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2024 Pandora Impex SRL.