Acasă  | Reţete pe ţări  | Forum  | Dicţionar  | Articole  | Reţeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Ştiri  | Coduri poştale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Completează datele şi apasă pe "Trimite"
Numele tău:
E-mail-ul tău:
E-mail-ul prietenului tău:

Salată de andive cu maioneză, carne şi sos Vinegrette

Timp de preparare: 10 min.

Complexitate: redusă

Porţii: 4

Ingrediente: 500-800 g andive, 400 g carne (rasol de vită sau piept de pasăre), maioneză şi sos Vinegrette.

Mod de preparare: Se spală şi se curăţă andivele, după care se taie în lung şi se amestecă cu bucăţelele de carne fiartă. Se aşează într-un castron şi se amestecă bine cu maioneza şi sosul Vinegrette.





Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2025 Pandora Impex SRL.