Acasă  | Rețete pe țări  | Forum  | Dicționar  | Articole  | Rețeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Știri  | Coduri poștale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Completează datele și apasă pe "Trimite"
Numele tău:
E-mail-ul tău:
E-mail-ul prietenului tău:

Salată de andive cu maioneză și carne

Timp de preparare: 40 min.

Complexitate: redusă

Ingrediente: 500-800 g andive, 400 g carne (rasol de vită sau piept de pasăre), o legătura pătrunjel verde.

Mod de preparare: Se spală și se curăță andivele, după care se taie în lung. Se fierbe carnea curățată de oase, în apă rece. Se lasă la fiert la foc potrivit, spumuind cu grijă, apoi se acoperă cu un capac, lăsând o deschizătură de un deget, pentru ieșirea aburilor.
Se pun andivele într-un castron, împreună cu maioneza, carnea tăiată fâșii subțiri și se amestecă bine. Se garnisește cu pătrunjel verde.





Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2024 Pandora Impex SRL.