Acasă  | Rețete pe țări  | Forum  | Dicționar  | Articole  | Rețeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Știri  | Coduri poștale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Completează datele și apasă pe "Trimite"
Numele tău:
E-mail-ul tău:
E-mail-ul prietenului tău:

Salată de andive cu piept de pasăre (II)
Rețetă semi-vegetariană

Timp de preparare: 20 min.

Complexitate: redusă

Ingrediente: 600 g andive, 300 g piept de pasăre fiert, 200 g maioneză, 2 linguri smântână, o jumătate lămâie, sare, piper.

Mod de preparare: Se aleg andive albe (cele cu frunze verzi sunt amare), li se taie rădăcina și cu vârful cu un cuțit, se curăță frunzele de puncte negre atunci când există. Se taie andivele în lung pentru a se desface toate foile și miezul, care se pun într-o salatieră. Acestea se amestecă bine cu pieptul de pasăre.





Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2024 Pandora Impex SRL.