Acasă  | Rețete pe țări  | Forum  | Dicționar  | Articole  | Rețeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Știri  | Coduri poștale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Completează datele și apasă pe "Trimite"
Numele tău:
E-mail-ul tău:
E-mail-ul prietenului tău:

Salată de andive cu pui și sos tartar
Rețetă semi-vegetariană

Timp de preparare: 15 min.

Complexitate: redusă

Porții: 6

Ingrediente: 700 g andive, 250 g maioneză, 350 g carne de pui fiartă, zeama de la o jumătate de lămâie, 80 g smântână, 1 ceașcă de sos tartar, sare, piper.

Mod de preparare: Se curăță andivele, se desfac foile și miezul și se pun în salatieră. Peste ele, se adaugă carnea de pasăre tocată mărunt, maioneza, sosul tartar, sarea, piperul, zeama de lămâie și smântâna, amestecându-se ușor.





Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2024 Pandora Impex SRL.