Acasă  | Rețete pe țări  | Forum  | Dicționar  | Articole  | Rețeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Știri  | Coduri poștale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Completează datele și apasă pe "Trimite"
Numele tău:
E-mail-ul tău:
E-mail-ul prietenului tău:

Salată de andive și sparanghel
Rețetă de post (vegetariană)

Timp de preparare: 15 min.

Complexitate: redusă

Ingrediente: 6 andive, 500 g sparanghel oparit si lasat sa se raceasca, 4 lingurite arpagic tocat, sare si piper dupa gust.

Mod de preparare: Ingredientele se amesteca intr-un vas pe care se serveste salata.
Aceasta salata poate constitui si un sos pentru salate. Vinaigrette-ul de lamaie se potriveste perfect cu sparanghelul si cu andivele. Daca sparanghelul are capetele prea tari, acestea se pot indeparta usor cu un cutit. Salata se poate servi alaturi de sandwich-uri facute din paine de cereale, taiata in patrate si prajita, cu felii subtiri de castravete.





Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2024 Pandora Impex SRL.