Acasă  | Rețete pe țări  | Forum  | Dicționar  | Articole  | Rețeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Știri  | Coduri poștale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Completează datele și apasă pe "Trimite"
Numele tău:
E-mail-ul tău:
E-mail-ul prietenului tău:

Salată de cartofi cu anșoa
Rețetă semi-vegetariană

Timp de preparare: 1 h

Complexitate: redusă

Ingrediente: 1 kg carofi fierti, 1 borcan peste marinat (ansoa, 300 g), 1 ceapa de circa 150 g, 1 legatura marar, 1 tub maioneza slaba de 300 g, 3 dl smintina de frisca, 1/2 lingurita piper, 2-3 virfuri de cutit piper, 6 oua fierte tari.

Mod de preparare: Cartofii reci se taie in cubulete. Fileurile de peste se taie in cubulete, zeama din borcan se pastreaza. Ceapa si mararul se toaca marunt.Totul se amesteca intr-un castron. Se adauga maioneza.
Se bate frisca. Se amesteca cu cartofii. Se condimenteaza cu sare, piper si circa 2 linguri de zeama din borcanul cu peste. Se taie bucatele 5 oua, se amesteca cu cartofii.
Se orneaza cu cel de-al 6-lea ou taiat felii.





Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2024 Pandora Impex SRL.