Salată de cartofi cu mazăre
Rețetă ovo-lacto-vegetariană
Timp de preparare: 30 min.
Complexitate: redusă
Porții: 8
Ingrediente: 4-6 cartofi fierți în coajă, răciți și tăiați în bucăți cu latura de cca 2 cm, 1 legătură de ceapă verde, tăiată mărunt, 1 legătură mică de mărar, tocat mărunt, 3-4 linguri muștar, maioneză, sare, piper, smântână, 1-2 cești de mazăre boabe (poate fi și congelată, dar dezghețată), 4-5 ardei copți, curățați de semințe și tăiați fidea, 5-6 ouă fierte tari.
Mod de preparare: Într-un castron, se amestecă toate, cu excepția ouălor. La sfârșit, se amestecă și ouăle și se potrivește de sare.
Se servește ca aperitiv sau ca garnitură la pui pane, pui copt, grătar, etc.
|