Acasă  | Rețete pe țări  | Forum  | Dicționar  | Articole  | Rețeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Știri  | Coduri poștale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Completează datele și apasă pe "Trimite"
Numele tău:
E-mail-ul tău:
E-mail-ul prietenului tău:

Salată de cartofi cu verdețuri
Rețetă de post (vegetariană)

Ingrediente: 1 kg cartofi noi, 200 g fasole verde, 250 g ridichi de luna, 2 legaturi ceapa verde, 1 legatura usturoi verde, 1 legatura patrunjel verde, 1 legatura marar verde, 50 ml ulei, 40 ml otet, sare.

Mod de preparare: Cartofii se fierb in apa cu sare, se curata si se taie cuburi. Fasolea se rupe in bucati cu lungimea de 3-4 cm si se fierbe in apa cu sare. Ridichile de luna se taie feliute. Ceapa verde, usturoiul verde, patrunjelul verde si mararul verde se toaca marunt. Se amesteca totul si se adauga sare, ulei si otet subtiat cu apa.





Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2024 Pandora Impex SRL.