Acasă  | Rețete pe țări  | Forum  | Dicționar  | Articole  | Rețeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Știri  | Coduri poștale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Completează datele și apasă pe "Trimite"
Numele tău:
E-mail-ul tău:
E-mail-ul prietenului tău:

Salată de conopidă cu iaurt și usturoi
Rețetă lacto-vegetariană

Timp de preparare: 25 min.

Complexitate: redusă

Ingrediente: 1 conopida mare (fara pete), 2-3 iaurturi cremoso (au consistenta unei smantani, dar mai putine calorii), 3-4 catei usturoi, 2 leg. marar, sare si piper dupa gust.

Mod de preparare: Conopida spalata si curatata se rupe in buchetele si se fierbe 10-15 min. Se scurge de zeama si se lasa sa se raceasca. Intr-un castron pune iaurtul,usturoiul pisat, sare, piper si marar tocat marunt. Amesteca-le toate, apoi adauga conopida. Serveste dupa ce a stat macar 2-3 ore la frigider.





Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2024 Pandora Impex SRL.