Acasă  | Rețete pe țări  | Forum  | Dicționar  | Articole  | Rețeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Știri  | Coduri poștale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Completează datele și apasă pe "Trimite"
Numele tău:
E-mail-ul tău:
E-mail-ul prietenului tău:

Salată de crabi cu grepfruit
Rețetă semi-vegetariană

Timp de preparare: 2 h 20 min.

Complexitate: redusă

Porții: 4

Ingrediente: 1 cutie de crabi, 2 dovlecei, 1 grepfruit.
Pentru sos: 1 iaurt crema, 100 g smantana, 2 linguri ulei de masline, 1/2 lamaie, cimbru proaspat, condiment Tabasco, sare, piper.

Mod de preparare: Se curata de coaja dovleceii, se rad pe razatoarea mare, se amesteca cu crabii scosi din cutie si se lasa la frigider timp de o ora. intre timp, se prepara sosul.
Se amesteca iaurtul, smantana, uleiul de masline si sucul de lamaie.
Se adauga frunze de cimbru verde, tocat fin si doua picaturi de Tabasco.
Se potriveste gustul de sare si piper, se amesteca totul foarte bine si se pune la rece 10-20 minute. In momentul servirii, se toarna sosul peste salata de dovlecei si crabi. Se amesteca cu grija pentru a nu se sfarama ingredientele.
Deasupra se pun felii de grepfruit curatate de pielita alba. Se serveste imediat.
Condimentul Tabasco se poate inlocui cu ardei iute.





Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2024 Pandora Impex SRL.