Acasă  | Rețete pe țări  | Forum  | Dicționar  | Articole  | Rețeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Știri  | Coduri poștale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Completează datele și apasă pe "Trimite"
Numele tău:
E-mail-ul tău:
E-mail-ul prietenului tău:

Salată de crenvuști (II)

Timp de preparare: 1 h

Complexitate: redusă

Porții: 4

Ingrediente: 500 g crenvusti grosi, sare, piper, maioneza, mustar, castraveti acri, boab de porumb, 100 g brinza sau cascaval, gogosari acri otet.

Mod de preparare: Se face un dip din maioneza, sare, piper, mustar, ulei si otet (o lngirita de otet). Se taie crenvustii in felie de circa 2 cm, se adauga apoi toate ingredientele de mai sus taiate dupa placere in cubulete sau felii fine, apoi se adauga Dipul si se lasa la rece pentru o jumatate de ora. Se poate servi cu feli de piine taiate si rumenite i cptor. Brinza (cascavalul) se da prin razatoarea cu dinti mari si se pune in momentul cind se serveste.
Dupa gust, vara ingredientele de iarna se pot schimba cu: rosii, castraveti proaspeti, ardei, morcovi cruzi taiati felii sau rasi prin razatoarea cu partea mare, ceapa verde.





Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2024 Pandora Impex SRL.