Salată de crudități cu somon
Rețetă semi-vegetariană
Timp de preparare: 20 min.
Complexitate: redusă
Ingrediente: 3-4 roșii mici curățate de semințe, morcov ras, 1 țelină mică rasă, 2 mere rase, felii de somon, miez de nucă.
Opțional: măsline fără sîmburi, ardei gras, pătrunjel verde, condimente.
Mod de preparare: După ce am ras morcovul, țelina și mărul pe răzătoarea mare, tăiem nucile mărunt și amestecăm totul. Este bine ca legumele și merele să fie stoarse puțin. Se amestecă cu pătrunjel tocat, se condimentează ușor și se umplu roșiile (pot fi folosiți și ardei grași tăiați pe jumătate). Supă ce am umplut roșiile, punem deasupra fiecăreia cîte un romb de somon. Cine dorește mai multă culoare, poate orna somonul cu jumătăți de măslină fără sîmburi.
|