Acasă  | Rețete pe țări  | Forum  | Dicționar  | Articole  | Rețeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Știri  | Coduri poștale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Completează datele și apasă pe "Trimite"
Numele tău:
E-mail-ul tău:
E-mail-ul prietenului tău:

Salată de fasole verde cu mărar
Rețetă lacto-vegetariană

Timp de preparare: 40 min.

Complexitate: redusă

Ingrediente: 500 g fasole verde, zeama de la o lamaie, sare, piper, zahar, 1/2 legatura ceapa verde (sau 1-2 tulpini de praz), o legatura marar, 2 linguri ulei.
Pentru sos: 2 catei de usturoi, un pahar de iaurt.

Mod de preparare: Se curata fasolea, se spala si se taie bucati. Intr-o oala, se pune sa dea in clocot 1/8 l de apa cu zeama de lamaie.
Se introduce fasolea, se adauga sare, piper si putin zahar si se lasa sa mijoteasca circa 20 de minute.
Se curata ceapa verde sau prazul si se taie rondele, iar mararul se toaca marunt.
Se amesteca cu fasolea si se stropesc cu ulei.
Se lasa sa se raceasca si intre timp se prepara sosul in felul urmator: se curata usturoiul, se zdrobeste si se incorporeaza in iaurt.
Se gusta de sare si se serveste cu salata de fasole verde.





Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2024 Pandora Impex SRL.