Acasă  | Rețete pe țări  | Forum  | Dicționar  | Articole  | Rețeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Știri  | Coduri poștale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Completează datele și apasă pe "Trimite"
Numele tău:
E-mail-ul tău:
E-mail-ul prietenului tău:

Salată de ghebe cu hrean
Rețetă de post (vegetariană)

Timp de preparare: 30 min.

Complexitate: redusă

Ingrediente: 1 kg ghebe, 1-2 rădăcini de hrean, 3 linguri ulei de măsline, 1 lingură oțet de mere, sare, piper.

Mod de preparare: Ghebele se curăță, se spală, se taie felii și se pun la fiert în apă cu sare 20 min. Cînd sînt gata, se strecoară și se lasă la răcit într-un castron. Înte timp, pregătim sosul. Hreanul curățat și spălat se dă prin răzătoarea mică, apoi se combină cu ulei, oțet, sare și piper. Sosul se toarnă peste ghebe și se amestecă foarte bine.
Se ornează cu frunze de salată verde sau pătrunjel.
Sosul de hrean poate fi înnobilat cu cîteva linguri cu maioneză sau smîntînă.





Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2024 Pandora Impex SRL.