Acasă  | Rețete pe țări  | Forum  | Dicționar  | Articole  | Rețeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Știri  | Coduri poștale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Completează datele și apasă pe "Trimite"
Numele tău:
E-mail-ul tău:
E-mail-ul prietenului tău:

Salată de pește cu legume
Rețetă semi-vegetariană

Timp de preparare: 30 min.

Complexitate: redusă

Ingrediente: 2 conserve cu peste in ulei, 200 g fasole verde, 200 g fasole alba, 2 ardei grasi, 200 g ciuperci, 150 g masline, 150 g boabe de porumb, sare, piper, ulei de masline, 1 lamaie, marar.

Mod de preparare: Fasolea alba si cea verde se taie in bucati mai mici, apoi se pun la fiert in apa fierbinte in care s-a adaugat un varf de cutit cu sare. Ardeii se spala, se curata de seminte si se taie in cubulete sau in felii subtiri.
Ciupercile se curata de pielite, se spala, se taie in cubulete sau in felii si se calesc timp de cinci minute in ulei incins. Se scot din ulei cu o paleta si se pun intr-o strecuratoare sa se scurga uleiul in exces.
Se pun toate legumele intr-un castron, se adauga maslinele, boabele de porumb si pestele din conserva.
Se condimenteaza cu sare si piper, se toarna deasupra uleiul de masline si sucul de lamaie si se amesteca totul. Se presara marar tocat si se serveste.
In locul uleiului de masline se poate folosi cel din conserva de peste.





Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2024 Pandora Impex SRL.