Acasă  | Rețete pe țări  | Forum  | Dicționar  | Articole  | Rețeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Știri  | Coduri poștale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Completează datele și apasă pe "Trimite"
Numele tău:
E-mail-ul tău:
E-mail-ul prietenului tău:

Salată de ton cu fasole și păpădie
Rețetă semi-vegetariană

Timp de preparare: 15 min.

Complexitate: redusă

Ingrediente: 1/2 ceapa rosie, 2 conserve de ton (de cate 185 g fiecare), 1 conserva de 400 g fasole alba, mustar de Dijon, otet de vin alb, 100 ml ulei de masline, sare si piper negru, 75 g frunze de papadie.

Mod de preparare: Taiati julien ceapa rosie. Puneti-o intr-un bol incapator impreuna cu tonul scurs de lichid si 1 conserva de fasole alba (scursa de apa). Pentru a prepara sosul, amestecati 1 lingurita mustar de Dijon, 1 lingura otet de vin alb si 100 ml ulei de masline, presat la rece. Presarati sare si piper negru, proaspat macinat.
Puneti intr-un bol 75 g frunze de papadie si amestecul cu ton, turnati sosul si amestecati.





Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2024 Pandora Impex SRL.