Acasă  | Rețete pe țări  | Forum  | Dicționar  | Articole  | Rețeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Știri  | Coduri poștale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Completează datele și apasă pe "Trimite"
Numele tău:
E-mail-ul tău:
E-mail-ul prietenului tău:

Salată de varză de Bruxelles
Rețetă de post (vegetariană)

Timp de preparare: 40 min.

Complexitate: redusă

Porții: 4

Ingrediente: 500 g varză de Bruxelles, sare, 150 g cartofi nesfărîmicioși, 1 cățel de usturoi (mare), 1 linguriță chimen, 4-5 linguri ulei de măsline, 250 g roșii, 1/2 legătură coriandru.

Mod de preparare: Se curăță varza și se fierbe circa 20 min. în apă cu sare, se clătește sub jetul de apă rece și se lasă să se scurgă. Cartofii se curăță și se taie cubulețe, iar usturoiul se toacă mărunt. Se pune uleiul la încins (într-o tigaie de teflon) și se prăjesc cartofii circa 10 min., împreună cu usturoiul și chimenul (să fie crocanți). Se taie roșiile în două, se îndepărtează semințele prin apăsare și se taie miezul mărunt. Coriandrul spălat, zvîntat și ales se toacă ceva mai mare. Se amestecă varza cu roșiile și cu cartofii, se presară coriandru peste salata astfel preparată și se servește calduță.





Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2024 Pandora Impex SRL.