Acasă  | Rețete pe țări  | Forum  | Dicționar  | Articole  | Rețeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Știri  | Coduri poștale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Completează datele și apasă pe "Trimite"
Numele tău:
E-mail-ul tău:
E-mail-ul prietenului tău:

Salată de vinete cu dovleac
Rețetă tradițională din Bulgaria
Rețetă de post (vegetariană)

Timp de preparare: 30 min.

Complexitate: redusă

Porții: 8

Ingrediente: 1 kg vinete, 500 g dovleac, 1 ceapă tocată, ulei, sare.

Mod de preparare: Vinetele se coc, se curăță și se toacă. Dovleacul tăiat bucățele se fierbe 10-15 minute în apă cu sare, iar apoi sa pasează cât să se obțină o pastă omogenă. În pasta obținută, se adaugă vinetele, ceapa, uleiul și sarea după gust.

Se poate orna, dacă doriți, cu felii de castraveți și de gogoșari murați.





Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2024 Pandora Impex SRL.