Acasă  | Rețete pe țări  | Forum  | Dicționar  | Articole  | Rețeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Știri  | Coduri poștale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Completează datele și apasă pe "Trimite"
Numele tău:
E-mail-ul tău:
E-mail-ul prietenului tău:

Salată de vinete cu dovleac turcesc
Rețetă tradițională din Turcia
Rețetă de post (vegetariană)

Timp de preparare: 30 min.

Complexitate: redusă

Porții: 8

Ingrediente: 1 kg vinete coapte, 500 g dovleac turcesc, 1 ceapă, ulei, sare după gust.

Mod de preparare: Se scoate miezul de dovleac, se taie cubulețe și se pune la fiert în apă cu sare.
După 10-15 minute se scoate, se scurge bine și se pasează pînă se obține o pastă omogenă.
Pasta obținută se amestecă cu vinetele care au fost tocate în prealabil, se adaugă o ceapă tocată mărunt sau rasă, ulei, sare, după gust.
Se așează pe un platou și se ornează cu felii de gogoșari murați sau pătrunjel verde.





Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2024 Pandora Impex SRL.