Salată din piept de pui cu cartofi, ciuperci și maioneză
Rețetă semi-vegetariană
Timp de preparare: 30 min.
Complexitate: redusă
Ingrediente: 2 cartofi fierti, 300 g ciuperci (prospete sau marinate), 4 oua fierte, 200-300 g piept de pui, cascaval tare, sare, nuci, ceapa, 200 g maioneza.
Mod de preparare: Cartofii se fierb cu coaja, deasemenea se fierb si oule si pieptul de pui. Ciupercile se taie felii si se incing cu ulei si ceapa. Salata se prepara pe straturi. Intre straturi se presare putin sare si maioneza.
1 strat - se dau prin razatoare cartofii
2 - ciupercile
3 - ouale date prin razatoare mica
4 - carnea taiata felii
5 - se presara cascavalul dat prin razatoare. Totul se unge cu maioneza si se presara cu nuci maruntite.
Dupa ce se unge se lasa o jumatate de ora pentru a se inmuia.
|