Acasă  | Rețete pe țări  | Forum  | Dicționar  | Articole  | Rețeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Știri  | Coduri poștale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Completează datele și apasă pe "Trimite"
Numele tău:
E-mail-ul tău:
E-mail-ul prietenului tău:

Salată picantă de andive
Rețetă de post (vegetariană)

Ingrediente: 800 g andive, 3 linguri untdelemn, 2 linguri oțet, 3 linguri muștar, sare și piper după gust.

Mod de preparare: Andivele se curăță de foile veștede, se spală în mai multe ape, se taie în două, apoi în batoane de câte 3 cm. Se aranjează pe platou și se presară cu puțină sare.
Separat, se freacă muștarul cu untdelemnul turnat cu încetul, ca la maioneză și cu oțetul. Sosul se toarnă peste andive fără a se amesteca.





Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2024 Pandora Impex SRL.