Acasă  | Rețete pe țări  | Forum  | Dicționar  | Articole  | Rețeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Știri  | Coduri poștale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Completează datele și apasă pe "Trimite"
Numele tău:
E-mail-ul tău:
E-mail-ul prietenului tău:

Salată ucraineană cu pește afumat
Rețetă tradițională din Ucraina
Rețetă semi-vegetariană

Timp de preparare: 40 min.

Complexitate: redusă

Porții: 4

Ingrediente: 500 g pește afumat, 3 cartofi mari, 4 morcovi mari, 1 sfeclă roșie, 100 g cașcaval, 300 g maioneză.

Mod de preparare: Se dezosează peștele (macrou sau alt pește, după preferință), se taie felii și se așează pe un platou legumele, în straturi, deasupra peștelui.

Legumele sunt fierte în prealabil și date pe răzătoare. Pentru colorit, se așează astfel: sfeclă roșie, cartofi, morcovi.

După ce se aranjează legumele, se presară cașcavalul dat prin răzătoare, se acoperă totul cu un strat de maioneză.

Nu se sărează, pentru că peștele este sărat.





Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2024 Pandora Impex SRL.