Acasă  | Rețete pe țări  | Forum  | Dicționar  | Articole  | Rețeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Știri  | Coduri poștale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Completează datele și apasă pe "Trimite"
Numele tău:
E-mail-ul tău:
E-mail-ul prietenului tău:

Sandvici cu brânză de vacă și gogoșar

Timp de preparare: 15 min.

Complexitate: redusă

Porții: 2

Ingrediente: Franzelă, 2 linguri brânză de vacă, 10 g unt, gogoșar.

Mod de preparare: Se da brânza de vacă prin sită sau se strivește cu furculița, apoi se amestecă cu untul până se omogenizează. Se ung feliile de franzelă cu un strat uniform din această pastă și se garnisesc cu gogoșar.





Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2024 Pandora Impex SRL.