Acasă  | Rețete pe țări  | Forum  | Dicționar  | Articole  | Rețeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Știri  | Coduri poștale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Completează datele și apasă pe "Trimite"
Numele tău:
E-mail-ul tău:
E-mail-ul prietenului tău:

Sandviciuri calde cu cașcaval
Rețetă tradițională din Olanda
Rețetă lacto-vegetariană

Timp de preparare: 15 min.

Complexitate: redusă

Porții: 4

Ingrediente: 16 felii de baghetă (pîine albă), 150 g cașcaval, 150 ml lapte, 80 g unt moale, sare, piper.

Mod de preparare: Încingeți cuptorul la 180 grade C și ungeți o tavă mai mare cu unt.
Radeți cașcavalul, puneți-l într-un bol, adăugați laptele, puțină sare și piper măcinat și amestecați-le bine.
Ungeți toate feliile de pîine cu unt (doar pe o parte) și puneți 8 dintre ele pe tavă, cu partea unsă în sus.
Turnați peste fiecare cîte puțin din amestecul de cașcaval cu lapte, așezați deasupra celelalte 8 felii de pîine unse (cu partea unsă peste cașcaval) și dați-le 10 minute la cuptor, să se rumenească.
Serviți-le calde, cu salată verde bine asezonată.





Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2024 Pandora Impex SRL.