Acasă  | Rețete pe țări  | Forum  | Dicționar  | Articole  | Rețeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Știri  | Coduri poștale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Completează datele și apasă pe "Trimite"
Numele tău:
E-mail-ul tău:
E-mail-ul prietenului tău:

Sandviciuri cu mozzarella
Rețetă lacto-vegetariană

Timp de preparare: 40 min.

Complexitate: redusă

Porții: 4

Ingrediente: 1 pîine rotundă, 250 g roșii cherry, 200 g ciuperci, 200 g mozzarella, 2 morcovi, susan, pastă de tomate, ceapă verde, 2 căței de usturoi, pesto de bu­suioc, ulei de măsline, sare, piper, mărar, sos de roșii picant, iaurt, mărar

Mod de preparare: Morcovii se curăță de coajă, se spală și se fierb în apă cu sare. Se taie rondele și se lasă la răcit.
Într-un castronel, se amestecă o linguriță de sos pesto cu usturoiul pisat și puțin piper.
Pîinea se taie în felii subțiri, se unge cu amestecul din castronel și două linguri de pastă de tomate.
Se așează rondele de morcovi, felii de ciuperci crude și roșiile tăiate în felii. Se presară ceapa verde tăiată în rondele subțiri, sarea și piperul, se așează brînza mozzarela tăiată în cubulețe, mărarul tocat și două linguri de semințe de susan.
Se pun într-o tavă unsă cu ulei, se introduc în cuptor și se coc 10-15 minute sau pînă cînd brînza s-a topit suficient.
Se scot din tavă și se servesc imediat, alături de un sos de roșii picant.
Se pot servi și cu un sos din iaurt, mărar, usturoi pisat.





Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2024 Pandora Impex SRL.