Acasă  | Rețete pe țări  | Forum  | Dicționar  | Articole  | Rețeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Știri  | Coduri poștale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Completează datele și apasă pe "Trimite"
Numele tău:
E-mail-ul tău:
E-mail-ul prietenului tău:

Sandviciuri cu șuncă și ardei gras

Timp de preparare: 10 min.

Complexitate: redusă

Ingrediente: 200 g branza de vaci, 2 linguri pasta de ardei rosii, sare, piper, 1/2 legatura patrunjel verde, 1/2 ardei gras rosu, 1/2 ardei gras galben, 100 g sunca de Praga (taiata felii foarte subtiri).

Mod de preparare: Se amesteca branza cu pasta de gogosari si patrunjelul verde tocat si se gusta de sare si piper. Se spala ardeii, se-nlatura semintele si nervurile si se taie fasii. Se ung feliile de paine cu branza, peste care se pun fasiile de ardei, apoi sunca.





Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2024 Pandora Impex SRL.