Sandviciuri cu vinete și dovlecei
Rețetă lacto-vegetariană
Timp de preparare: 15 min.
Complexitate: redusă
Porții: 8
Ingrediente: 2 vinete mari, 3 dovlecei, 4 roșii cărnoase, sare, 200 g brînză telemea, puțin maghiran proaspăt, piper, 2 linguri ulei de măsline.
Mod de preparare: Se spală legumele și se curăță de coajă. Vinetele și dovleceii se taie felii subțiri (pe lung), iar roșiile rondele. Se sărează feliile de vînătă și se așează peste fiecare 1-2 felii de dovlecel și 1-2 de roșie. Peste ele se fărîmițează brînza telemea și se presară și frunzulițele de maghiran și piperul.
Se pliază în două fiecare sandvici și se fixează cu scobitori. Se ung cu ulei de măsline, se așează pe o folie de aluminiu și se prăjesc pe grătar cîte 2 minute pe fiecare parte.
|