Acasă  | Rețete pe țări  | Forum  | Dicționar  | Articole  | Rețeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Știri  | Coduri poștale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Completează datele și apasă pe "Trimite"
Numele tău:
E-mail-ul tău:
E-mail-ul prietenului tău:

Sarmale cu orez și ciuperci
Rețetă de post (vegetariană)

Timp de preparare: 1 h 10 min.

Complexitate: medie

Ingrediente: 1 varză dulce, 50 ml ulei, 2-3 cepe, 3 ceșcuțe de orez, 250 g ciuperci, verdeață, 2 linguri pastă de tomate, sare, piper, 1 crenguță cimbru, 1/2 l borș, 2 roșii.

Mod de preparare: Se opărește varza în apă clocotită cu sare; se desprind foile. Se înăbușă cepele tăiate mărunt în uleiul încins, se adaugă orezul spălat, ciupercile și verdeața tocate mărunt, pasta de tomate desfăcută cu puțină apă, sare și piper după gust. Se umplu foile de varză cu umplutura de mai sus, se înfășoară sarmalale și se așază într-o cratiță unsă cu ulei și tapetată cu un strat de varză tăiată mărunt. Se toarnă borșul și se pun la fiert 30 de minute. Se adaugă roșiile curățate de pieliță și tăiate sferturi și cimbrul. Se dau la cuptor până scade zeama.





Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2024 Pandora Impex SRL.