Acasă  | Rețete pe țări  | Forum  | Dicționar  | Articole  | Rețeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Știri  | Coduri poștale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Completează datele și apasă pe "Trimite"
Numele tău:
E-mail-ul tău:
E-mail-ul prietenului tău:

Scordolea de raci
Rețetă semi-vegetariană

Timp de preparare: 50 min.

Complexitate: medie

Ingrediente: Raci, nuci, pîine albă, usturoi, sare, oțet sau zeamă de lămîie.

Mod de preparare: Se fierb racii, după numărul persoanelor. Se curăță nucile de coajă și se pisează bine în piuliță; se adaugă o bucată de miez de pâine albă, muiată în apa în care au fiert racii, se stoarce bine; după gust, se pune puțin usturoi pisat. Se freacă bine într-un castron, punând câte puțin ulei, până când se face o cremă omogenă. Se adaugă sare, puțin oțet sau zeamă de lămâie. Se așază pe farfurie și se pun împrejur raci fierți sau numai gâturile și labele curățate.





Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2024 Pandora Impex SRL.