Acasă  | Rețete pe țări  | Forum  | Dicționar  | Articole  | Rețeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Știri  | Coduri poștale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Completează datele și apasă pe "Trimite"
Numele tău:
E-mail-ul tău:
E-mail-ul prietenului tău:

Scrumbii cu sos de smântână
Rețetă semi-vegetariană

Ingrediente: 3 scrumbii mijlocii, 2 linguri de unt, 1/2 lamaie, sare, piper, verdeata tocata, 1 cana de smantana, 1 lingurita de boia dulce, 1 ceapa mare.

Mod de preparare: Se curata peste, se spala si se sareaza. Se prajeste pestele in unt, apoi se scoate pe un platou si se lasa sa stea la cald. Se toaca ceapa marunt si se aureste in untul ramas, se stinge cu o lingurita de boia de ardei dulce, se adaugasmantana si se fierbe sosul acoperit15 min. Smantana se adauga numai cand ceapa a devenit sticloasa. Sosul se sareaza si se pipereaza dupa gust si se toarna fierbinte peste scrumbiile prajite in unt si stropite cu zeama de la 1 lamaie.





Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2024 Pandora Impex SRL.