Acasă  | Rețete pe țări  | Forum  | Dicționar  | Articole  | Rețeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Știri  | Coduri poștale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Completează datele și apasă pe "Trimite"
Numele tău:
E-mail-ul tău:
E-mail-ul prietenului tău:

Scrumbii sărate cu sos de muștar
Rețetă semi-vegetariană

Timp de preparare: 20 min.

Complexitate: redusă

Porții: 6

Ingrediente: 2 scrumbii mijlocii, 1 linguriță muștar, 50 ml ulei, oțet după gust, câteva măsline sau frunze de salată verde.

Mod de preparare: Se ține scrumbia 24 ore în apă, ca să se desăreze. Se curăță și se scoate șira spinării. Se taie bucăți și se așează pe o farfurie. Se freacă lapții într-un castron cu o lingură de lemn adăugând muștarul. Uleiul se pune puțin câte puțin, ca la maioneză. Se subțiază cu oțet. Se toarnă sosul peste pește, punând împrejur măsline desărate, salată de cartofi, salată verde.





Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2024 Pandora Impex SRL.