Acasă  | Rețete pe țări  | Forum  | Dicționar  | Articole  | Rețeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Știri  | Coduri poștale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Completează datele și apasă pe "Trimite"
Numele tău:
E-mail-ul tău:
E-mail-ul prietenului tău:

Șnițel ca la Sântana
Rețetă tradițională din România

Timp de preparare: 20 min.

Complexitate: redusă

Porții: 4

Ingrediente: 8 șnițele subțiri de porc, 2 linguri de untdelemn, sare, piper proaspăt macinat, 50 ml vin roșu sec, 1-2 linguri de capere (facultativ), 1-2 lămâi.

Mod de preparare: Se bat șnițelele ușor cu ciocanul de lemn, apoi se prăjesc în ulei, pe fiecare parte, cam 1-2 min.

Se condimentează cu sare și piper. Se adaugă vinul și caperele, lămâia tăiată felii subțiri, și se lasă să dea un clocot.

Se servește cu salată de cartofi sau mămăligă.





Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2024 Pandora Impex SRL.