Acasă  | Rețete pe țări  | Forum  | Dicționar  | Articole  | Rețeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Știri  | Coduri poștale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Completează datele și apasă pe "Trimite"
Numele tău:
E-mail-ul tău:
E-mail-ul prietenului tău:

Șnițel de vițel cu sote de legume

Timp de preparare: 2 h

Complexitate: medie

Ingrediente: 1/2 kg carne de vițel pentru șnițel, 200 g șuncă, 1 pahar lapte, 3 ouă, 2 linguri făină, 2 linguri pesmet, 100 g ulei, sote de legume, sare.

Mod de preparare: Feliile de carne bătute se țin în lapte 1 oră. Se așează apoi o felie de șuncă peste o felie de șnițel, se sărează, se panează.
Se servesc cu sote de legume.





Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2024 Pandora Impex SRL.