Acasă  | Rețete pe țări  | Forum  | Dicționar  | Articole  | Rețeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Știri  | Coduri poștale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Completează datele și apasă pe "Trimite"
Numele tău:
E-mail-ul tău:
E-mail-ul prietenului tău:

Șnițel din piept de pui cu salată de cartofi
Rețetă semi-vegetariană

Timp de preparare: 25 min.

Complexitate: redusă

Porții: 4

Ingrediente: 1 kg cartofi fierti (cu o zi inainte), sare, piper, 150 ml zeama concentrata de carne de pasare (Knorr+apa), 1 lingurita chimen, 4 linguri otet, 4 linguri ulei, 4 bucati subtiri de carne (500 g), 2 oua, 50 g cascaval ras, 2 linguri faina, 30 g unt topit, 1 legatura ridichi.

Mod de preparare: Se curata cartofii fierti, se taie felii, se condimenteaza, se toarna peste ei zeama de carne (fierbinte), amestecata cu otetul, uleiul si chimenul si se lasa sa se patrunda.
Se spala pieptii de pui, se taie in doua, se sareaza si se pipereaza. Se bat ouale cu cascavalul ras si se condimenteaza.
Se dau feliile de carne prin faina si apoi prin ou si se prajesc in untul incins circa 3-5 minute pe fiecare parte (la foc mic).
Se curata ridichile, se spala, se taie felii si se incorporeaza in salata de cartofi, care se serveste cu snitelele calde.





Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2024 Pandora Impex SRL.