Șnițele de pasăre cu sos de brânză și roșii
Rețetă semi-vegetariană
Timp de preparare: 15 min.
Complexitate: redusă
Porții: 4
Ingrediente: 4 fileuri de pui sau curcan (a cîte 150 g), 500 g roșii, 500 g brînză grasă de vaci, 1 cățel de usturoi, sare, piper, 1 legătură de busuioc, 1 lingură ulei.
Mod de preparare: Se opăresc roșiile, se curăță de pieliță și se taie cubulețe. Se amestecă cu brînza de vaci și usturoiul presat, se sărează, se piperează și pe urmă se încorporează busuiocul spălat, zvîntat și tăiat mărunt.
Se spală fileurile de pui, se șterg, se sărează, se piperează și se prăjesc în uleiul incins, cîte 3 minute pe fiecare parte.
Se servesc cu cu sosul de brînză și roșii și, eventual, cu o garnitură de cartofi fierți.
|