Acasă  | Rețete pe țări  | Forum  | Dicționar  | Articole  | Rețeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Știri  | Coduri poștale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Completează datele și apasă pe "Trimite"
Numele tău:
E-mail-ul tău:
E-mail-ul prietenului tău:

Șnițele de soia cu varză albă
Rețetă de post (vegetariană)

Timp de preparare: 40 min.

Complexitate: redusă

Ingrediente: 3 cepe mici, 2-3 linguri ulei, 3 ardei grași mai mici, 2 verze mici, 4 roșii, Vegeta, 1 cană borș, 1 lămâie, sare, piper, mărar verde, leuștean verde,1 pungă soia șnițele, bulion, muștar.

Mod de preparare: Ceapa tocată se călește în ulei încins, se adaugă ardeiul tăiat fâșii subțiri, se amestecă puțin pe foc, apoi se adaugă varza tăiată fideluță și se călesc împreună. Când s-a înmuiat varza, se adaugă roșiile curățate de pielițe și de semințe și tăiate felii, se mai lăsă puțin pe foc, se completează cu apă atât cât să acopere bine varza, se adaugă Vegeta după gust, borșul fiert separat și lămâia tăiată felii mai mare. Se condimentează cu sare și piper după gust. La sfârșit, se adaugă verdeața tocată. Se introduce vasul în cuptorul încins până mai scade sosul. Între timp, se prepară șnițelele de soia: se lasă soia la înmuiat 10-15 minute, eventual cu 1-2 lingurițe de Vegeta, apoi se scurge, se fierbe în apă cu sare, se scurge din nou foarte bine, se sărează puțin, se trece fiecare felie printr-un amestec de bulion și muștar și se prăjește pe ambele părți.





Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2024 Pandora Impex SRL.