Acasă  | Rețete pe țări  | Forum  | Dicționar  | Articole  | Rețeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Știri  | Coduri poștale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Completează datele și apasă pe "Trimite"
Numele tău:
E-mail-ul tău:
E-mail-ul prietenului tău:

Somon afumat cu pâine de secară
Rețetă semi-vegetariană

Timp de preparare: 10 min.

Complexitate: redusă

Ingrediente: 200 g somon afumat (batog), 150 g branza de vaci, 8 felii subtiri de paine de secara, 40 g unt, 4 linguri ierburi aromate taiate marunt (cimbru, busuioc, marar), 1/2 lamaie, sare, piper macinat.

Mod de preparare: Incingeti untul intr-o tigaie si rumeniti feliile de paine pe ambele parti, apoi scoateti-le si lasati-le sa se raceasca pe un gratar. Intr-un castron, amestecati cu furculita branza, cateva picaturi de zeama de lamaie, ierburile aromate, sarea si piperul. Taiati pestele fasii, asezati-le pe 4 felii de paine, puneti peste ele cate un sfert din amestecul de branza, din nou fasii de somon, stropiti-le cu putina zeama de lamaie si acoperiti-le cu celelalte felii de paine.
Serviti-le cu o salata mixta.





Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2024 Pandora Impex SRL.