Acasă  | Rețete pe țări  | Forum  | Dicționar  | Articole  | Rețeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Știri  | Coduri poștale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Completează datele și apasă pe "Trimite"
Numele tău:
E-mail-ul tău:
E-mail-ul prietenului tău:

Somon cu sos alb (II)
Rețetă semi-vegetariană

Timp de preparare: 25 min.

Complexitate: redusă

Porții: 4

Ingrediente: 4 fileuri de somon, 50 g unt, 50 g făină, 250 ml lapte, 100 g smîntînă, piper, sare, 250 ml supă de pește, castraveți, brînză feta, măsline, mărar, ulei de masline.

Mod de preparare: Fileurile de somon se spală și se șterg cu un șervet absorbant, apoi se condimentează cu sare și piper, după gust.
Într-o tigaie, se încinge ulei de măsline și se prăjesc fileurile de somon, la foc potrivit, pe fiecare parte.
Separat, se topește untul într-o tigaie, se presară făina și se amestecă foarte bine. Se lasă, la foc mic, pînă cînd devine aurie. Se stinge cu lapte și supă de pește.
Se amestecă foarte bine, ca să nu se formeze cocoloașe, apoi se adaugă sarea și piperul. La sfîrșit de tot, se pune smîntîna.
Se strecoară sosul, apoi se toarnă peste fileurile de somon.
Se ornează cu felii de castravete, rondele de măsline și cuburi de brînză feta. Deasupra, se presară mărar tocat.





Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2024 Pandora Impex SRL.