Acasă  | Rețete pe țări  | Forum  | Dicționar  | Articole  | Rețeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Știri  | Coduri poștale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Completează datele și apasă pe "Trimite"
Numele tău:
E-mail-ul tău:
E-mail-ul prietenului tău:

Sos Anghemacht

Timp de preparare: 20 min.

Complexitate: redusă

Porții: 4

Ingrediente: 1-2 lămâi, 1 lingură făină, 1 lingură unt, zeamă de carne de vițel sau de pasăre, zeamă de lămâie, sare.

Mod de preparare: Se prepară un sos alb stins cu zeamă de carne de vițel sau de pasăre. Se adaugă zeama de lămâie și felii de lămâie fără coajă.





Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2024 Pandora Impex SRL.